• Anthotyros Quick View
    • Anthotyros Quick View
    • Anthotyros

    • 42,99
    • ser wytwarzany z mieszanki twarogu i świeżego mleka o zwartej masie i minimalnej ilości soli. Produkowany jest z mleka owczego i koziego. Dojrzewa z czasem i przy pomocy soli twardnieje i traci wilgoć. Jego nazwa może pochodzić od kwiatu sera lub od atosu sera, gdzie athos oznacza popiół, ponieważ dojrzewający ser wygląda tak, jakby został posypany popiołem. Nadaje się do…
    • Dodaj do koszyka
  • Graviera lesvos Quick View
    • Out of Stock
      Graviera lesvos Quick View
    • Graviera lesvos

    • 35,00
    • Graviera of Lesvos Dairy to twardy ser o złotożółtej skórce. Ma słomkowy kolor i kilka dziurek porozrzucanych wewnątrz. Wyróżnia się lekko słodkawym smakiem. Jest produkowany z większej ilości mleka owczego i dojrzewa przez co najmniej trzy miesiące.
    • Dowiedz się więcej
  • Manouri Quick View
    • Out of Stock
      Manouri Quick View
    • Manouri

    • 21,99
    • tradycyjny ser miękki wytwarzany z mleka owczego i koziego. Posiada wyjątkowy mleczny aromat i bogaty posmak. Jego smak jest delikatny i gładki, można go również spożywać jako deser. Manouri ma delikatny smak, a jego wyrazista jakość spełnia najwyższe standardy najbardziej wymagającego smakosza.
    • Dowiedz się więcej